Üdvözöljük a Dogtrace Hungary Márkakereskedésben!

Dogtrace D-mute Light elektromos ugatásgátló nyakörv közepes és nagyobb kutyáknak

Elektromos nyakörv a nem kívánt ugatás ellen – alkalmas  közepes és nagy fajtájú kutyák számára  (németjuhász, retriever, ridgeback, szetter stb.)

A nagyobb készülékházak és a legnagyobb korrekciós impulzusoknak köszönhetően, (amelyek öt üzemmódban és egy teszt üzemmódban állíthatók), alkalmas a közepes és nagyobb kutyafajták számára.

A funkció módokat egyszerűen, mágneskulcs használatával lehet váltani.

A termék megrendeléséhez kérjük, adja meg kutyája fajtáját is.

Gyártó: VNT electronics sro
Elérhetőség:

Raktáron

Garancia: 36 hónap
EAN: 8595221003579

29 116 Ft

Elfogyott

Cikkszám: DMlight Kategória:

Leírás

Termékleírás: Elektromos nyakörv ugatás ellen, d – mute light

Az elektronikus d-mute light ugatásgátló nyakörvek biztonságos és hatékony eszközök a kutya túlzott vagy ésszerűtlen ugatásának kiküszöbölésére. Az elektromos ugatásgátló nyakörvr egyszerű megoldás azokban az esetekben, amikor kutyája ugatással reagál a legkisebb ingerre, vagy távollétében akár egész nap ugat, és így bosszantja a környezetét.

Négy modellünk van, amelyek alkalmasak a különböző méretű kutyák számára. A d-mute és a d-mute light modelleket közepes és nagy fajtájú kutyák számára tervezték, a d-mute small és a d-mute small light modelleket közepes és kis fajtájú kutyák számára.

A nyakörvet csak a kutya saját hangszalagjának rezgései aktiválják, így ez a rendszer megakadályozza a másik kutya ugatása által okozott téves kiváltás kockázatát. A nyakörv rezgésre adott érzékenysége és az ingerlés módja könnyen beállítható. A nyakörvnek összesen öt választható üzemmódja van az ugatás korrekcióhoz. Választhat egy hangjelzés, három elektromos stimuláció és egy öt fokozatban növekvő intenzitású stimulációs mód között.

Ez az eszköz segít megtanítani a kutyát, hogy maradjon csendben, a kutyára úgy kell felheyezni, hogy a készülék a hangszálainál legyen a megfelelő működés elérésének érdekében. Ugyanakkor a nyakörvet annyira kell meghúzni, hogy az ne mozoghasson a kutya nyakán, de ne fojtsa meg a kutyát. Automatikusan aktiválódik ugatáskor, esetleg egy kutya vonyítása vagy morgása esetén. Az üzemmód, azaz az érzékenység, a korrekciós módszer és az időreakció egyszerűen beállítható. A korrekció egy hangjelet vagy egy korrekciós impulzust, vagy kettő kombinációját jelenti.

Az elektromos nyakörv rendszer modern technológiát használ, amely egy mikroprocesszoron alapszik. A nyakörv nagyon könnyen használható, kompakt és vízálló , ezért minden helyzethez megfelelő. A nagyobb doboznak és a legnagyobb korrekciós impulzusoknak köszönhetően alkalmas közepes és nagyobb kutyafajták számára.

Működés elve:

Készenléti állapotban a készülék megvárja a kutya megszólaltatását. Az első ugatáskor hangjelzést vagy korrekciós impulzust bocsát ki, amelynek intenzitása a kiválasztott üzemmódtól függ. Ha a kutya tovább ugat, akkor a készülék hangjelzést ad, vagy korrekciós impulzust. Ez a hangjel vagy egy korrekciós impulzus legfeljebb 5-ször ismétlődik, majd ez a folyamat automatikusan leáll. A kutya hosszabb hallgatása (10 – 15 másodperc) után a rendszer visszakapcsol készenléti üzemmódba, vagyis egy újabb ugatás hangjelzéssel vagy korrekciós impulzussal jár együtt.  

A módok áttekintése

1. csak hangkorrekció

2. hang + alacsony korrekciós impulzus

3. hang + a korrekciós impulzus középső szintje

4. hang + magas korrekciós impulzus

5. hang + korrekciós impulzus öt növekvő szinten

6. funkció teszt

Az egyes üzemmódokat úgy változtatja meg, hogy egyszerűen a mágnest odatartja a készülék megfelelő pontjához!

Jellemzők

Méretek: 39 × 40 × 72 mm (szxhxm)

Súly: 67 g (elem nélkül)

Tápellátás: lítium elem CR2 3V

Az elem élettartama: 6 hónap készenléti állapotban

Állítható nyakkerület: 18–75 cm

A szállítás része:

  • vevő
  • elem
  • teszt led
  • elektródák
  • nyakzsinórral ellátott mágnes
  • jótállási jegy
  • nyakörv szíj

További információk

Tömeg 250 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dogtrace D-mute Light elektromos ugatásgátló nyakörv közepes és nagyobb kutyáknak” értékelése elsőként