Üdvözöljük a Dogtrace Hungary Márkakereskedésben!

Miért válassza a termékeinket?

Alapjaitól Cseh

Cseh cég. Cseh alkalmazottak. Cseh termelés. Tisztán Cseh cég, a legmodernebb technológiával felszerelve. Nincs gyárunk Kínában vagy bármely más országban. Az összes legfontosabb termelési folyamat itt, Lanškroun-ban Csehországban zajlik, szigorú minőségellenőrzés mellett.

Első osztályú minőség

Nem csak szavak. Vagy mi magunk gyártunk minden alkatrészt, vagy elismert európai beszállítóktól vásároljuk meg őket. Van egy saját leányvállalatunk a NYÁK gyártáshoz, valamint saját fejlesztési központunk, ahol a terület vezető szakértői vannak.

Tartós anyagokból készült

Készülékeink általában 10-15 évig “élnek”, és az sem kivétel, hogy a kutyák következő generációi is használják őket. Ezért kétségtelenül értékelni fogja az összes olyan alkatrész rendelkezésre állását, amelyet folyamatosan készleten tartunk. Eszközeink tehát szó szerint halhatatlanok.

Felhasználóbarát

Termékeinkkel könnyű dolgozni. Mindegyikhez kap egy érthető felhasználói kézikönyvet, és ha véletlenül nem érti a tanácsokat, akkor itt vagyunk az Ön számára. Segítséget nyújtunk a termékválasztásban és szakmai konzultációban az Ön igényeinek megfelelő megoldás érdekében. A terméket úgy választjuk meg, hogy Ön és kutyája a lehető legelégedettebbek legyenek.

Szakemberek segítségével fejlesztették ki

Hasznos termékek szállításához nemcsak csúcsminőségű technológiai háttérre és fejlesztőközpontra van szükségünk. Együttműködünk állatorvosokkal és kinológussal az új termékek gyártásában és fejlesztésében. Ebben nem vagyunk egyedül.

Kiterjesztett garanciával

Teljesen bízunk termékeinkben! A technológiai és gyártási folyamatok szigorú ellenőrzése és innovációja növeli termékeink minőségi szintjét. Ezért úgy döntöttünk, hogy 3 évre meghosszabbítjuk a jótállási időt (regisztrációhoz kötött).